fbpx

“No one is you and that is your SUPER power!!”

 

“No one is you and that is your SUPER power!!”

“Ik zie dat er steeds meer gevoelige mensen worden geboren. Ik denk dat onze wereld dit nodig heeft. Ik voel vanuit mijn diepste binnenste dat deze mensen het verschil gaan maken en ons laten zien waar het écht omdraait, namelijk voelen. Mijn hart zegt dat ik deze mensen kan helpen ontdekken wie ze zijn, zodat zij met al hun eigenheid onze wereld een stukje mooier kunnen maken.”

Over mij

Mijn naam is Anne Fermont (1981). Ik woon in het prachtige, historische Middelburg (Zeeland) samen met mijn lieve vriend en kat Pip.

Jaren was ik gespecialiseerd coach voor hoog gevoelige kinderen/jongeren. Ook ben ik officieel kinder- en jongerencoach, gezinscoach en trotse eigenaresse van mijn eigen bedrijf: PINK. Inmiddels heb ik mijzelf ontwikkeld tot business coach voor (kinder) coaches. Ik zal je vertellen hoe ik daar toe gekomen ben:

Zelf ben ik een echt hoog gevoelig “meisje.” Ik kan enorm genieten van kleine dingen en voel emoties intens. Als klein meisje was ik al dol op roze en nog steeds. Roze staat voor: positiviteit, speelsheid, enthousiasme, energie, gevoeligheid, compassie, creativiteit, affectie en stimulans. Eigenschappen die mij vandaag de dag gebracht hebben naar waar ik wil zijn.

In 2004 studeerde ik af aan de PABO en mocht ik gelijk voor de klas gaan staan. Als snel merkte ik dat mijn interesse en expertise ligt bij (hoog)gevoelige kinderen en hun (sociaal emotionele) ontwikkeling. In 2013 ging ik de opleiding tot Kindercoach doen bij Sonnevelt en ik ervaarde al snel: “Dit is wat ik moet doen!”

In 2014 richtte ik Kindercoachpraktijk PINK op. Vanaf het moment dat ik startte kwamen er (gevoelige) kinderen en ouders op mijn pad. Het was een bron van herkenning. Als klein meisje heb ik me vaak “anders” gevoeld. Nu zette ik mijn gevoeligheid in als kracht en hielp ik kinderen, jongeren, volwassenen hetzelfde te doen! Inmiddels is PINK een begrip en doe ik zoveel meer.

Ik merkte al snel dat ondernemen echt mijn ding is! Een hoop doe ik op gevoel en dat werkte. Ik kreeg veel vragen van collega’s: “Anne HOE doe je dat?” Ik ging mezelf afvragen hoe ik in een korte tijd een wachtlijst had, hoe ik drie keer mijn omzet verdubbelde en hoe ik aan mijn naamsbekenheid kwam. Dit alles zette ik op papier samen met een business coach. Tadaaaaaaa de PINK boost dagen en het PINK Power Program waren geboren. Ik vind het heerlijk om mensen te laten zien en voelen dat ze hun droom kunnen waarmaken!

Het allerleukste vind ik om intuïtie & gevoel samen te brengen met strategie! Een business heeft hart én hoofd nodig. Alles begint met een gevoel. Maar alléén op gevoel kun je geen succesvolle business bouwen. Ik doe dan ook níets liever dan coaches leren om hun hoofd én hart in te zetten om hun droom waar te maken!

Ik voel me intens dankbaar dat ik zoveel coaches, therapeuten etc mag begeleiden en coachen om een mooie praktijk neer te zetten, zodat zij op hun manier een heleboel kinderen, jongeren en volwassenen kunnen helpen.

PINK isn’t just a colour, it’s an attitude!


Copyright 2018 Praktijk PINK | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring Praktijk PINK