fbpx
 

“Ik help jou om je gevoeligheid in te zetten als kracht!”

“Ik help jou om je gevoeligheid in te zetten als kracht! “

“Ik zie dat er steeds meer gevoelige kinderen zijn. Ik denk dat onze wereld dit nodig heeft. Ik voel vanuit mijn diepste binnenste dat deze kinderen het verschil gaan maken en ons laten zien waar het écht omdraait, namelijk voelen. Mijn hart zegt dat ik deze kinderen kan helpen ontdekken wie ze zijn, zodat zij met al hun eigenheid onze wereld een stukje mooier kunnen maken.”

(HSP) Coaching

(HSP) Coaching voor kinderen, jongeren en volwassenen

Introvert HSP: je terugtrekken, meer tijd nodig hebben, lang observeren, veel behoefte aan me-time, overprikkeling, boze buien, je anders voelen, intens voelen, stress gevoelig, hekel hebben aan “moeten”

Extravert HSP: intens voelen, geen stop hebben, zoeken naar prikkels, overprikkeling, veel behoefte aan me-time, stress gevoelig, hekel hebben aan “moeten”, boze buien en woedeaanvallen.

Zoals je kunt lezen is er niet “1 soort HSP-er.” Iedereen is anders en dat vraagt om een aanpak op maat. Ik kijk écht naar JOUW wensen en/of naar JOUW kind. Ik kijk wat er nodig is en sluit daar op aan.

Bij PINK help ik je bij het ontdekken van je kwaliteiten en valkuilen. Ik leer je hoe je jouw kwaliteiten als kracht kan inzetten en dat je goed bent zoals je bent!

Ik heb 4 jaar ervaring met het coachen van (hoog gevoelige) kinderen, jongeren, en volwassenen. Niet alleen ben ik hier speciaal voor opgeleid, ik ben ook ervaringsdeskundige. Ik ben een typische extraverte HSP’er. Heb je een hulpvraag die niet gerelateerd is aan HSP? Ook dan kan ik iets voor je betekenen.

Momenteel doe ik 4 coach trajecten per 4 maanden.
Wil je graag door mij gecoacht worden?
Neem dan gerust contact met me op!

Alvast meer weten over mijn werkwijze en tarieven? Kijk dan op de pagina met “FAQ” (meest gestelde vragen).

Neem vrijblijvend contact op!


Copyright 2018 Praktijk PINK | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring Praktijk PINK