fbpx

pijl_whitebg

Praktische informatie (HSP Coaching)

 • Praktijk PINK is gevestigd in het gebouw van ZIGZAG te Vlissingen. Wanneer je over de A58 komt, ga je bij de stoplichten bij Souburg naar links. Dan rechts over het spoor en gelijk naar rechts. Het gebouw zit tegenover de Pesem.

 • Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Vlissingen. Vanaf daar is het ongeveer 5 á 10 minuutjes lopen naar ZIGZAG, waar Praktijk PINK is gevestigd

 • Ja er is een wachtruimte waar je rustig kunt wachten, een kopje koffie of thee kunt drinken en een tijdschrift kunt lezen. Omdat ZIGZAG een verzamelplek is voor vrouwelijke ondernemers, lopen er mensen in en uit.

 • Ja, Praktijk PINK heeft een eigen toilet gelegen in de wachtruimte.

 • Bij ZIGZAG heeft iedereen beroepsgeheim. Omdat er geregeld mensen in en uit lopen, is het onmogelijk te achterhalen waarvoor je komt.

 • Hulp zoeken is een grote stap. Ik weet als geen ander hoe spannend zoiets is. Ik zou je vertrouwen dan ook nooit beschamen. Daarnaast heb ik vanuit mijn werk verplicht beroepsgeheim.

  Je kan mij dus alles in vertrouwen vertellen.

 • Dat kan! Ik kan alleen niet altijd de telefoon opnemen omdat ik vaak in gesprek ben met cliënten, overleg heb of soms vrij ben. Je kan altijd mijn voicemail inspreken, dan bel ik je terug. We kunnen ook een belafspraak maken op een moment dat het voor ons beide uitkomt. Het gaat sowieso sneller als je me mailt, dan maken we een belafspraak.

 • Dat is geen probleem! De meeste afspraken plan ik per mail. We kunnen gelijk een afspraak maken om elkaar te ontmoeten.

 • Je mag altijd iemand meenemen. Doe vooral wat voor jou goed voelt! Misschien wil je je ouders meenemen, of een vriend of vriendin, je partner of je lievelingsknuffel of misschien een andere hulpverlener.

  Laat je me vooraf even weten met hoeveel personen je komt?

Praktijk PINK

 • Ik ben dol op roze. Ik vind het een prachtige en krachtige kleur! Tijdens mijn opleiding kreeg ik een les over kleuren. Bij “roze” stonden veel eigenschappen die bij mijn persoonlijkheid horen, zoals: positiviteit, speelsheid, enthousiasme, energie, gevoeligheid, compassie, creativiteit, affectie en stimulans.

  Later in die week kreeg ik een bordje van een vriendin met de tekst: “PINK isn’t just a colour, it’s an attitude!” Dat vond ik geweldig en ik wist gelijk dat mijn praktijk zo moest gaan heten.

  Ik gun het jou om je eigen “attitude” te ontwikkelen, te ontdekken wat jouw kracht is, zodat je op je eigen wijze mag stralen!

 • Praktijk PINK bestaat sinds 1 juli 2014. Ik ben toen begonnen als “Kindercoachpraktijk P!NK.”

 • Ja, in zekere zin wel. Ik heb 12 jaar voor de klas gestaan. Ik heb in deze jaren ontzettend veel geleerd van ouders en kinderen. Ook heb ik veel scholing kunnen volgen.

 • Ik heb na het behalen van mijn MAVO diploma SPW (sociaal pedagogische hulpverlening) HAVO gedaan. Hierna ben ik naar de PABO gegaan en heb ik mijn leerkracht diploma gehaald.

  Vervolgens ben ik mij verder gaan ontwikkelen door allerlei opleidingen te volgen als:

  • Kindercoaching
  • Gezinscoaching
  • Jongerencoaching
  • Coaching omtrent hoog gevoeligheid
 • Dit is afhankelijk van wat jouw hulpvraag is. Als jij gecoacht wil worden in je hoog gevoeligheid, dan ben jij bij mij zeker aan het goede adres, ook als je (nog) geen kinderen hebt. Ik help je graag verder!

  Mocht je bij mij niet vinden wat je nodig hebt, dan heb ik een groot netwerk om je door te verwijzen naar een voor jou juiste persoon.

 • Een gratis kennismakingsgesprek (max. 30 minuten) is altijd mogelijk, telefonisch of via Skype. Is er van beide kanten een goed gevoel? Dan volgt er een intakegesprek van 1-1,5 uur á €95,00.

  Bij de start van een vervolgtraject neem ik deze kosten voor mijn rekening en is dit gesprek voor jullie dus gratis.

  Afhankelijk van vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een traject voorstel op maat. Deze prijzen variëren tussen de €1500,- en €3500,- afhankelijk van frequentie, duur, en intensiteit van het coachingstraject. Betalen in termijnen is mogelijk (hiervoor rekening ik 5% extra administratiekosten). Bij de prijs zit alles inbegrepen:-oriëntatiegesprek, coachings afspraken, sessies, btw, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school en eventuele samenwerking met andere professionals.

  De enige verrassing achteraf, zal het resultaat zijn!

 • In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kun je het beste contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar.

  Mogelijk kun je de coachingskosten wel opvoeren bij je jaarlijkse aangifte bij de belasting.

 • Bedragen zijn incl 21% BTW, tenzij anders vermeldt.

  Facturatie gaat digitaal, voorafgaand aan de coaching. Je ontvangt een factuur per mail. Je kunt het bedrag overmaken.

  Pinnen is niet mogelijk in de praktijk.

  Bij overschrijding van de betalingstermijn zal een nieuwe afspraak niet van start gaan tot openstaande facturen voldaan zijn, mits anders overeengekomen.

  Afzeggen van de afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang, anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

  Een traject bedrag kan altijd in één, twee of drie termijnen betaald worden. Is dit ook lastig voor je? Ik kijk graag samen met jou naar een passende oplossing.

 • Het IBAN rekeningnummer van Praktijk PINK is NL20KNAB0206735936.

 • Praktijk PINK staat ingeschreven onder het nummer 60916907

icon_teacup

Pink Sessions

icon_teacup

PINK Boost dag

 • Een PINK boost dag is een EXCLUSIEVE VIP dag. De VIP dag is 1 op 1, speciaal voor jou om jou en je (toekomstige) bedrijf een BOOST te geven. Ik stuur je vooraf een uitgebreide voorbereiding en bereid de hele dag voor. De dag is inclusief koffie, thee, lekkers en luxe lunch.

  Een PINK Boost dag is een perfecte investering als jij op weg wil naar een bloeiend, onderscheidend en financieel onafhankelijk bedrijf!

 • Een PINK Boost dag kan zowel op locatie als bij mij in Vlissingen.

 • Omdat ik graag wil weten wat je wensen en verlangens zijn en ik je wil laten zien wat de waarde van een PINK Boost dag is, plan ik graag een PINKspiratie call met je in (zie de pagina “PINKspiratie call”). Ik neem dan uitgebreid de tijd voor je om je een eerlijk advies te geven en je een beetje van mijn PINKspiratie te geven 🙂

icon_teacup

PINK Power program

 • Het PINK Power Program is een high end half jaar programma waarin je zowel 1 op 1 begeleiding, online begeleiding als begeleiding in een groep krijgt.

  Het PINK Power Program is voor coaches (of een soort gelijk beroep) die hun eigen, unieke identiteit willen ontdekken, zodat zij zich op eigen wijze naar buiten kunnen brengen!Ik help jou om je op een professionele en persoonlijke manier te presenteren, zodat klanten heel bewust voor jou kiezen. Dit levert jou niet alleen een bloeiende, maar ook een onderscheidend en financieel onafhankelijke praktijk op!

   In 2014 startte ik met “Kindercoachpraktijk PINK.” Ik wilde niets liever dan (hoog gevoelige) kinderen en jongeren helpen. Al gauw merkte ik dat ik HEEL veel aan het werken was, zonder daar betaald voor te krijgen. Als echte “redder” (een welbekend hulpverleners syndroom) deed ik álles om mijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

  Ik werkte VEEL en HARD. Voorbereiden, bellen, mailen, evalueren, verslagen schrijven etc. Dit alles zat níet in mijn uurtarief. In 2015 ging ik in trajecten werken en er ging een wereld voor me open! Niet alleen was de samenwerking met mijn klanten veel prettiger, intensiever en meer in verhouding, ik kon ook groeien binnen mijn bedrijf! In 2015 verdubbelde ik mijn omzet, in 2016 deed ik dit nog een keer en in 2017 weer! Vanaf half 2015 had ik een wachtlijst. Deze bleef tot op de dag van vandaag. Mijn praktijk is inmiddels een begrip, niet alleen in Zeeland maar door het hele land. Ik besloot mijn expertise en ervaring te gieten in een jaarprogramma omdat ik iedere coach een bloeiende, onderscheidend en financieel onafhankelijke praktijk gun!

  Are you ready for the PINK effect?

 • Omdat ik graag wil weten wat je wensen en verlangens zijn en ik je wil laten zien HOE waardevol mijn high en PINK Power program is, plan ik graag een PINKspiratie call met je in (zie de pagina “PINKspiratie call”). Ik neem dan uitgebreid de tijd voor je om je een eerlijk advies te geven en je een beetje van mijn PINKspiratie te geven 🙂


Copyright 2018 Praktijk PINK | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring Praktijk PINK