pijl_whitebg

Praktische informatie

 • Praktijk PINK is gevestigd in het gebouw van het Scalda en gezondheidscentrum Mortiere aan de Ravensteijnweg 1. Er is een grote parkeerplaats waar altijd genoeg plek is om te parkeren. Ook in de straat is er parkeergelegenheid.

 • Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Middelburg. Vanaf daar kun je bus 50 of 65 nemen en uitstappen bij Torenweg of Althoornweg. Het is dan nog 5 minuutjes lopen naar Praktijk PINK. 

 • Ja er is een wachtruimte waar je rustig kunt wachten, een kopje koffie of thee kunt drinken en een tijdschrift kunt lezen. De wachtkamer biedt veel privacy en wordt niet gedeeld met anderen.

 • Ja, Praktijk PINK heeft een eigen toilet gelegen in dezelfde hal.

 • Praktijk PINK is gevestigd in het gebouw van het Scalda en gezondheidscentrum Mortiere. We delen de hoofdingang. Er is geen inkijk in de praktijkruimte. Je kunt Praktijk PINK bezoeken met behoud van je privacy.

 • Hulp zoeken is een grote stap. Ik weet als geen ander hoe spannend zoiets is. Ik zal je vertrouwen dan ook nooit beschamen. Daarnaast heb ik vanuit mijn werk verplicht beroepsgeheim.

  Je kan mij dus alles in vertrouwen vertellen.

 • Dat kan! Ik kan alleen niet altijd de telefoon opnemen omdat ik vaak in gesprek ben met cliënten, overleg heb of soms vrij ben. Je kan altijd mijn voicemail inspreken, dan bel ik je terug. We kunnen ook een belafspraak maken op een moment dat voor ons beiden uitkomt. 

 • Dat is geen probleem! De meeste afspraken plan ik per mail. We kunnen gelijk een afspraak maken om elkaar te ontmoeten.

 • Je mag altijd iemand meenemen. Doe vooral wat voor jou goed voelt! Misschien wil je je ouders meenemen, of een vriend of vriendin, je partner of je lievelingsknuffel of misschien een andere hulpverlener.

  Laat je me vooraf even weten met hoeveel personen je komt?

Praktijk PINK

 • Ik ben dol op roze. Ik vind het een prachtige en krachtige kleur! Tijdens mijn opleiding kreeg ik een les over kleuren. Bij “roze” stonden veel eigenschappen die bij mijn persoonlijkheid horen, zoals: positiviteit, speelsheid, enthousiasme, energie, gevoeligheid, compassie, creativiteit, affectie en stimulans.

  Later in die week kreeg ik een bordje van een vriendin met de tekst: “PINK isn’t just a colour, it’s an attitude!” Dat vond ik geweldig en ik wist gelijk dat mijn praktijk zo moest gaan heten.

  Ik gun het jou om je eigen “attitude” te ontwikkelen, te ontdekken wat jouw kracht is, zodat je op je eigen wijze mag stralen!

 • Praktijk PINK bestaat sinds 1 juli 2014. Ik ben toen begonnen als “Kindercoachpraktijk P!NK.”

 • Ja, in zekere zin wel. Ik heb 12 jaar voor de klas gestaan. Ik heb in deze jaren ontzettend veel geleerd van ouders en kinderen. Ook heb ik veel scholing kunnen volgen.

 • Ik heb na het behalen van mijn MAVO diploma SPW (sociaal pedagogische hulpverlening) HAVO gedaan. Hierna ben ik naar de PABO gegaan en heb ik mijn leerkracht diploma gehaald.

  Vervolgens ben ik mij verder gaan ontwikkelen door allerlei opleidingen te volgen als:

  • Kindercoaching
  • Gezinscoaching
  • Jongerencoaching
  • Coaching omtrent hoog gevoeligheid
 • Dit is afhankelijk van wat jouw hulpvraag is. Als jij gecoacht wil worden in je hoog gevoeligheid, dan ben jij bij mij zeker aan het goede adres, ook als je (nog) geen kinderen hebt. Ik help je graag verder!

  Mocht je bij mij niet vinden wat je nodig hebt, dan heb ik een groot netwerk om je door te verwijzen naar een voor jou juiste persoon.

 • Een gratis kennismakingsgesprek (max. 30 minuten) is altijd mogelijk, telefonisch of via Skype. Is er van beide kanten een goed gevoel? Dan volgt er een oriëntatiegesprek van 1-1,5 uur á €95,00.

  Bij de start van een vervolgtraject neem ik deze kosten voor mijn rekening en is dit gesprek voor jullie dus gratis.

  Afhankelijk van vragen, wensen, vorm en duur, doe ik een traject voorstel op maat. Deze prijzen variëren tussen de €1500,- en €3500,- afhankelijk van frequentie, duur, en intensiteit van het coachingstraject. Betalen in termijnen is mogelijk (hiervoor rekening ik 5% extra administratiekosten). Bij de prijs zit alles inbegrepen:-oriëntatiegesprek, coachings afspraken, sessies, btw, materiaal, tussentijds mail- en/of telefonisch contact, verslagen, advies en/of tips voor thuis, eventuele bezoeken aan school en eventuele samenwerking met andere professionals.

  De enige verrassing achteraf, zal het resultaat zijn!

 • In de meeste gevallen wordt coaching niet vergoed. Voor specifieke informatie over vergoedingen, kun je het beste contact opnemen met je eigen zorgverzekeraar.

  Mogelijk kun je de coachingskosten wel opvoeren bij je jaarlijkse aangifte bij de belasting.

  Coaching kan soms wel betaald worden uit het Persoons Gebonden Budget (PGB).
  Neem contact op met het zorgloket van jouw gemeente of dit in jouw situatie van toepassing is.

 • Bedragen zijn incl 21% BTW, tenzij anders vermeldt.

  Facturatie gaat digitaal, voorafgaand aan de coaching. Je ontvangt een factuur per mail. Je kunt het bedrag overmaken.

  Pinnen is niet mogelijk in de praktijk.

  Bij overschrijding van de betalingstermijn zal een nieuwe afspraak niet van start gaan tot openstaande facturen voldaan zijn, mits anders overeengekomen.

  Afzeggen van de afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang, anders wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

  Een traject bedrag kan altijd in één, twee of drie termijnen betaald worden. Is dit ook lastig voor je? Ik kijk graag samen met jou naar een passende oplossing.

 • Het IBAN rekeningnummer van Praktijk PINK is NL20KNAB0206735936.

 • Praktijk PINK staat ingeschreven onder het nummer 60916907

icon_teacup

Theekransjes

 • Het is zeker geen vereiste om thee te drinken, er is ook ander drinken mogelijk bij een Theekransje.

  Er zijn binnen onze Community meerdere koffieliefhebbers, zelf lust ik geen koffie maar ik zet het met liefde voor je 😉

 • Praktijk PINK organiseert veel verschillende theekransjes. Je hoeft zeker geen coach te zijn. Op mijn theekransjes komen leerkrachten, coaches, logopedisten, pedagogisch medewerkers, moeders, onderwijsassistenten, (school) maatschappelijk werkers, overblijf krachten etc.

  Twijfel je of het met jouw achtergrond ook geschikt is en staat jouw werkveld er niet bij? Mail dan naar anne@praktijkpink.nl om te bespreken of het past. Als ik denk dat dit niet zo is, zal ik het altijd eerlijk zeggen.

 • Vooraf krijg ik deze vraag wel eens. Achteraf geven alle deelnemers aan dat het leerzaam was, dat ze gelijk aan de slag kunnen met de tips, dat ze nog meer wilden leren en dat het hun tijd en geld meer dan waard was!

 • Nee. Het is mijn missie om veel professionals die met kinderen werken te bereiken. Zodat ieder kind gezien en gehoord wordt. Hoe meer mensen er zijn om kinderen te helpen, hoe beter!

 • Nee. Ik geloof vanuit mijn tenen in delen! Ik ben dol op mensen enthousiasmeren, mensen motiveren en inspireren om hun eigen kracht in te zetten en hun passie te volgen. In concurrentie geloof ik niet. Samen maken we het mooier!

 • Je zal het natuurlijk eerst zelf moeten ervaren, maar ik zeg: ja! Je kan de theekransjes zien als een cursus maar dan in een leuker jasje gegoten. Met een gezellig aangeklede tafel, lekkere hapjes, verse thee en gelijkgestemden waar je ook weer van kunt leren.

 • Wanneer je niet kan op de geplande datum voor het theekransje van jouw keuze, mail mij dan alsjeblieft dat je interesse hebt. Ik noteer dan je naam en wanneer het eerst volgende theekransje is, krijg je een persoonlijke uitnodiging via de mail.

  Wil je een theekransje op locatie? Op jouw werk, bij je thuis of voor een andere gelegenheid? Mail me dan gerust! anne@praktijkpink.nl

icon_teacup

Spoedcursus theekransjes

 • Welke meerwaarde het voor jou gaat hebben kan ik niet van te voren zeggen, dit is namelijk per persoon verschillend.

  Ik kan je wel vertellen dat van de collega’s die je voor zijn gegaan er ook een heel aantal al in groepjes werkten.

  Zij hebben allemaal toch weer nieuwe inzichten, informatie en inspiratie opgedaan en ervaren daarnaast het genot van de steun, verbondenheid en kracht van de Community.

 • Theekransjes is opgericht en ontwikkeld door Elske Kolkman en is ook als officiële handelsnaam van Coachingspraktijk FiederElske geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 58823263

  Andere geregistreerde handelsnamen zijn:
  FiederElske | Theekransjes | Spoedcursus Theekransjes | Theekransjes Trainer | Theekransjes Community

  Alle bovenstaande handelsnamen zijn geregistreerd en actief in gebruik het is daarom niet toegestaan om deze vrij te gebruiken. Na het volgen van de Spoedcursus Theekransjes krijg je toegang tot de Theekransjes Community, wat ook het recht tot gebruik van bovenstaande handelsnamen geeft.

  Bij onrechtmatig gebruik zal (al dan niet via een rechter) verzocht worden het gebruik te stoppen en eventueel een schadevergoeding volgen.

 • Zeker niet!
  De Theekransjes lenen zich uitstekend voor ALLERlei doelgroepen, dus ook voor jongens en mannen.
  Binnen de community bieden collega’s allemaal vanuit hun eigen ervaring en specialisme Theekransjes aan en geven er bijvoorbeeld een andere naam aan zoals: “Thee drinken voor echte mannen.” Hoe meer verschillende doelgroepen we samen aan kunnen spreken, hoe beter!

 • Nee, dat hoeft niet, het mag wel! Elske Kolkman heeft een Methode ontwikkeld die werkt. We hebben de succesfactoren en valkuilen onderzocht en zo hoeven we niet allemaal opnieuw het wiel uit te vinden. 

  Als je je wilt aansluiten bij de Community is de Spoedcursus Theekransjes verplicht, zodat we allemaal vanuit eenzelfde visiewerken. De kracht van delen!

 • De Theekransjes Methode bied je een helder raamwerk van waaruit je zelf je eigen ‘geur, kleur en smaak’ toe kan voegen.

  Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om het toe te passen. Vind je het nog spannend of lastig om iets eigen te maken?

  Er zijn ook een heel aantal praktijk voorbeelden waar je je door kunt laten inspireren.

 • De Spoedcursus Theekransjes is geschikt als je nog niet gestart bent, net gestart bent of al een tijd een praktijk hebt. Iedereen kan op zijn of haar eigen manier op elk punt op je weg als (startend) ondernemer de Methode toepassen.  

 • Er zijn in onze Community collega’s met veel verschillende achtergronden naast (kinder- en jongeren)coaches kun je denken aan o.a. maatschappelijk werk, (ortho)pedagoog, paarden/ezelcoaching, (speciaal)onderwijs, ib’ers, logopede, kinderopvang, psychologen, Psychomotorische Therapie (PMT), Jeugdhulpverlening, creatieve therapie, (kinder)yoga.

  Twijfel je of het met jouw achtergrond ook geschikt is en staat jouw werkveld er niet bij? Mail dan naar anne@praktijkpink.nl om te bespreken of het past. Als wij denken dat dit niet zo is, zullen we het ook eerlijk zeggen.

 • Deze vraag komt maar af en toe en naderhand heeft 100% van de deelnemers aangegeven dat ze waar voor hun geld te hebben gehad na de Spoedcursus Theekransjes.

 • Onze grote droom met deze Landelijke Community is dat iedereen die zou willen, in zijn of haar buurt aan een Theekransje mee zou kunnen doen.

  De kosten van de Spoedcursus Theekransjes zijn daarom voor iedereen toegankelijk gehouden.

 • Nee. Ik geloof vanuit mijn tenen in delen! Ik ben dol op mensen enthousiasmeren, mensen motiveren en inspireren om hun eigen kracht in te zetten en hun passie te volgen. In concurrentie geloof ik niet. Samen maken we het mooier!

 • Zeker niet, hoe meer zielen, hoe meer vreugde én hoe meer bekendheid, dus ook hoe sterker onze Community een plek in neemt.

  Zoals al eerder gezegd, geloof ik niet ik concurrentie, maar juist in de kracht van samen.

  Geluk, liefde en succes zijn de enige dingen die vermenigvuldigen door te delen.

 • De Theekransjes Methode bied je een helder raamwerk van waaruit je zelf je eigen ‘geur, kleur en smaak’ toe kan voegen.

  Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een theeavontuur buiten of Theeleuten speciaal voor moeders van zonen.

  Het komt de Community juist ten goede dat we een diversiteit aan leden hebben, op die manier kunnen we ook een breed scala aan doelgroep aanspreken.

 • Dat weet je zelf alleen het beste.

  Stel je eens voor dat je naderhand berichtjes leest of verhalen hoort van de Spoedcursus Theekransjes waar jij niet bij aanwezig was. Zou je dan balen of is het voor nu goed zo?

  Je bent van harte welkom, wanneer het jouw moment is.
  Mensen zijn net als thee, het ene zakje moet wat langer trekken dan de ander 😉 

 • Er is in overleg, binnen alle redelijkheid, heel veel mogelijk.

  Ik kom op locaties door het hele land, op allerlei verschillende dagen van de week.

  Wanneer ik op locatie kom, vraag ik de gastvrouw of heer om naast de ruimte, ook de koffie, thee en lunch te verzorgen.
  Als dank hiervoor kan hij of zij voor een aantrekkelijk tarief (tot 50% korting) deelnemen.

  Afhankelijk van de reisafstand hanteer ik een minimum aantal deelnemers om de kosten van de reis te dekken.

  Neem contact op voor de mogelijkheden in jouw situatie via anne@praktijkpink.nl

Copyright 2018 Praktijk PINK | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring Praktijk PINK